CFR Călători își lansează site-ul nou la Târgul de Turism și în plus oferă aici vouchere cu 45% reducere

Site-ul CFR a fost refăcut și va fi lansat la Târgul de Turism de la București

În perioada 22 – 25 februarie, CFR Călători participă la cea de a 39-a ediție a Târgului de Turism al României, care se desfășoară în Complexul Expoziţional ROMEXPO din Bucureşti.

Odată cu participarea la TTR, CFR Călători lansează o nouă variantă a site-ului oficial www.cfrcalatori.ro. Acesta își propune să îmbunătăţească experienţa utilizatorului online oferind o interfaţă cu un design atractiv, simplu şi intuitiv, şi totodată un acces facil la informaţiile de interes.

Conţinutul a fost reorganizat devenind mai uşor de parcurs, în noul format clientul CFR Călători având posibilitatea de a accesa informaţii grupate, din secțiuni distincte, pe tipuri de interes: trafic intern, trafic internațional, presă, companie, contact, etc. Secțiunile principale precum modulul Mersul Trenurilor și aplicația Bilete de tren online ocupă poziții dominante în arhitectura vizuală a site-ului.

Vă aşteptăm la standul nr. 155 din Pavilionul B2, care va fi deschis de joi până sâmbătă între orele 10:00 – 18:00, iar duminică în intervalul orar 10:00 – 16:00.

În perioada Târgului de Turism al României, la standul nostru, vizitatorii vor putea beneficia de o serie de reduceri sau de informaţii despre oferte disponibile:

45% reducere la biletele emise la stand disponibile la cumpărarea online (adult, copil, elev, posesor card TrenPlus, minigrup, dus-întors, etc.) pentru persoanele înscrise sau care sunt de acord să se înscrie la newsletterul CFR Călători; cu maxim 30 de zile de anticipație și cel mai târziu cu 6 ore înainte de plecarea trenului;
vouchere pentru cumpărarea biletelor de tren în trafic intern cu reducere 45% din preţul final al unei călătorii simple individuale, cu valabilitate până la 15 aprilie 2018, călătoriile putându-se efectuate până la data de 14 mai 2018 (data călătoriei raportată la maxim 30 de zile anticipație) ;
Flyere cu promotia de Dragobete (50% reducere pentru călătoria în doi pentru data de 24 februarie 2018)
alte reduceri în trafic intern şi internaţional.
CFR Călători va încheia parteneriate cu operatorii şi agenţiile de turism care intenționează să devină distribuitori autorizați de „Bilete CFR Online”.

În luna martie vom fi prezenți și la Târgurile de Turism din țară, astfel:

2-4 martie 2018: Timișoara, Târgul de Turism Vacanța
9-11 martie 2018: Craiova, Târgul de Turism al Olteniei
16-18 martie 2018: Iași, Târgul de Turism Vacanța
16-18 martie 2018: Cluj Napoca, Târgul de Călătorii
22-25 martie 2018: Constanța, Târgul de Turism Vacanța
23-25 martie 2018: Brașov, Transylvania Tourism Fair
Detalii despre reducerile de la târg sunt disponibile și pe www.cfrcalatori.ro

Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*