CFR Călători dă startul ofertei „Trenurile Zăpezii” 2022

tren, zapada, ninsoare, cale ferata
Circulație feroviară iarna. FOTO CFR Călători

Iubitorii sporturilor de iarnă și nu numai pot profita, în perioada 10 ianuarie – 28 februarie, de reduceri tarifare atractive de 25 la sută prin oferta „Trenurile Zăpezii” disponibilă la trenurile InterRegio CFR Călători care circulă spre și dinspre cele mai căutate stațiuni montane pentru schi.

Potrivit CFR Călători, „Trenurile Zăpezii” reprezintă o alternativă rapidă și verde la aglomerația din trafic în special pe Valea Prahovei, datorită duratei scurte a călătoriei cu trenurile InterRegio CFR Călători din Capitală.

Reducerile tarifare se acordă pentru toate trenurile, astfel:

  • 25 la sută din tariful de transport, de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/ destinație una din stațiile de cale ferată: Sinaia, Bușteni, Azuga, Predeal, Brașov. Astfel, se evită aglomerația din trafic de pe Valea Prahovei și se ajunge direct în stațiuni, în mai puțin de două ore și jumătate chiar și la Brașov dacă se pornește din București.
  • 25 la sută din tariful de transport, de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/ destinație una din stațiile de cale ferată: Vatra Dornei, Vatra Dornei Băi hc.

Tariful de rezervare a locului (de 3,90 lei/loc) se plătește integral.

De exemplu, prețul biletului cu această ofertă pe ruta București – Predeal este de 30,6 lei, cu 8,9 lei mai puțin față de prețul întreg, pentru ruta Constanța – Brașov prețul biletului este de 60,45 lei, cu 18,85 lei mai puțin față de prețul întreg, iar pentru ruta București Nord – Vatra Dornei prețul biletului este de 76,65 lei, cu 24,25 lei mai puțin față de tariful întreg.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*