CFR Călători aduce „Biblioteca pe roți” la bordul trenurilor Intercity

FOTO CFR Călători

CFR Călători iese din tipare și vine în întâmpinarea pasagerilor care aleg să călătorească cu trenurile Intercity CFR Călători cu un nou proiect – „Biblioteca pe roți”.

Astfel, potrivit reprezentanților societății, călătorii se pot bucura începând de duminică, 11 decembrie, de o lectură interesantă pe tot parcursul drumului în trenurile Intercity.

Printre primele titluri care pot fi lecturate în trenurile Intercity CFR Călători se numără: „Feng Shui la serviciu”, de Richard Webster, „Stai, privește, ascultă!”, de Ken Page și Nancy Nester, „De ce bradul are frunze verzi tot timpul”, de Noemi Costache, și multe altele.

„CFR Călători susține importanța cititului și crede că bagajul cel mai important pe care un om îl poartă toată viața este bagajul de cunoștințe. De aceea, încurajăm pasagerii să aleagă o carte, să o citească, iar înainte de coborâre cartea să fie lăsată la locul special amenajat pentru ca toți călătorii să se poată bucura de o lectură interesantă”, au precizat sursele citate

Proiectul „Biblioteca pe roți” va fi disponibil în trenurile IC, pe rutele București Nord – Cluj Napoca (cu ramură pentru Teiuș – Arad), Constanța – București – Brașov, București Nord – Constanța și București Nord – Suceava (cu ramură pentru Pașcani – Iași).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*