UPDATE: Spectacolul a fost anulat. Cerul Bucovinei găzduiește Suceava Air Show

Suceava Air Show

UPDATE:

Mitingul aviatic a fost ANULAT. Dupa accidentul aviatic de la Frătăuții Vechi in care s-au ciocnit în zbor două avioane care trebuiau sa participe la miting  s-a luat decizia anularii Suceava Air Show 2018. Cele două mici aeronave Skybolt aparțineau formației ASALT Timișoara.

Consiliul Județean Suceava și Aeroportul Internațional ”Ștefan cel Mare” Suceava vă așteaptă pe 4 august, începând cu orele 16:00, vă invită să luați parte la un spectacol aviatic de excepție pe cerul Bucovinei.

Suceava Air Show 2018 va reuni așii aviației și parașutiști de elită, care vor încânta publicul cu demonstrații aeriene și acrobații uluitoare!

Adrenalina celei de-a VII-a Ediții a mitingului aerian va fi asigurată de profesioniști din elita Aeroclubului României cu formația Hawks of Romania, Iacării Acrobați și pilotul lituanian Jurgis Kairys, o legendă a acrobațiilor aeriene, piloții Asociației Bucovina Fly Club, precum și de ”tăticul elicopterelor” Ka-26 care va zbura la ”firul ierbii”!

Surpriza Ediției din acest an este Formația ASALT care va oferi un spectacol aviatic de excepție cu două aeronave de înaltă acrobație SKYBOLT of Romania!

Suceava Air Show 2018 vă așteaptă Sâmbătă, 4 August 2018, începând cu orele 16:00 la Aeroportul ”Ștefan cel Mare” din Suceava! Intrarea va fi liberă, iar publicul participant va avea la dispoziție mijloacele de Transport Public Local din Municipiul Suceava din 30 în 30 de minute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*