Cel mai important eveniment al anului în industria hoteliera, TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference, revine cu o ediție specială

TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference, revine cu o ediție specială

Anul 2020 a adus provocări fără precedent, iar industria turismului și a ospitalității a avut mult de suferit. În 2021 provocările continuă, dar a venit momentul sa fie transformate în oportunități.

Pentru a 14-a oara, TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference revine cu o ediție specială, ce se va desfășura anul acesta într-un format Premium online. Pe 27 și 28 mai, specialiști locali și internaționali din industria turismului și a ospitalității se reunesc pe scenă cu un singur motiv: să ofere informaţii actualizate, soluții practice și răspunsuri la cele mai mari provocări apărute în contextul actual.

Hotel Investment Conference • 27 mai

În prima zi a evenimentului, profesioniștii și experții din industrie se reunesc pentru a analiza și a dezbate tendințele actuale, dar și modul în care oportunitățile potențiale pot fi transformate în tranzacţii hoteliere.

Gala TopHotel Awards • 27 mai

TopHotel Awards reunește la final de zi comunitatea turismului românesc într-o ediție specială pentru a celebra și răsplăti munca și eforturile depuse de industria hoteliera și a turismului în 2020 – 2021. Totodată, suntem bucuroși să anunțăm că a început perioada de votare. Te invităm așadar să vezi nominalizații și să iți votezi favoriții până pe 16 mai. Votează aici.

Conference: Making The Most of Local Experience • 28 mai

În cea de-a doua zi a evenimentului vor fi abordate subiecte inedite din domeniul investițiilor locale, al unităţilor de cazare cu design original, construite și operate sustenabil, care vor schimba viitorul turismului local.

Seminar: Digital Transformation în the Hotel Industry • 28 mai

La final de zi, Daniel Craig (Founder, Reknown) ne va împărtăși din perspectiva sa de pe piețe globale care sunt tendințele în tehnologia hotelieră și ne va oferi informaţii utile despre accelerarea recuperării pierderilor.

Printre vorbitorii acestei ediții se numără: Thomas Emanuel (Director, STR), Sabina Bartyzel (SVP Operations Managed Hotels Eastern Europe, Accor), Thomas Landen (Sr. Director of Partnerships & Technical Pre-sales, Revinate), Dragos Anastasiu (President, Eurolines Group Romania), Frank Reul (VP – Development Northern Europe – “Eastern Europe & Balkans”, Accor), David Jenkins (Vice President Business Development, Radisson Hotel Group), Ramona Neamtu (Owner, Radisson Blu, Brasov), Calin Ile (President, Romanian Hotel Industry Federation, FIHR), Tim Wilkinson (Partner Capital Markets Cushman & Wakefield Echinox), Ionut Iakab (Owner, Hotel Mercure Timisoara), Nina Moldovan (General Manager & President Of The Board, Radisson Blu Cluj), Mircea Draghici (Managing Director, Est Hospitality Consulting), Ovidiu Tudor (Exact Tours/ Asociatia Incoming Romania), Adrian Craioveanu (EMEA Concept Sales Coordinator, Epta Group), Horia George Szabo (Marketing Manager, Conacul Archia), Alex Filip (Owner, Casa Filip Din Sarichioi), Raluca și Jorg Riommi (Owners, Hai La Saivan, Bioretreat & Farm).

Ediția din acest an se va desfășura online, iar participarea la eveniment este gratuită. Mai multe informaţii despre eveniment, agendă și vorbitori sunt disponibile pe www.hotelconference.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*