Campania de colectare a dozelor din aluminiu, ExtravaCANza, aduce distracţie şi premii pe litoralul românesc

Campanie de reciclare

În luna iulie 2019 se desfăşoară o nouă ediţie a campaniei de colectare a dozelor din aluminiu, ExtravCANza, organizată cu scopul de contribui la păstrarea unor plaje curate pe litoralul românesc. Campania ExtravaCANza are loc în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, în perioada 12-14 iulie | 19-21 iulie, pe Plaja Cleopatra din staţiunea Mamaia.

Pe parcursul lunii iulie, Asociaţia Alucro şi Reciclad’OR desfăşoară o nouă ediţie a campaniei de colectare a dozelor din aluminiu pe litoral, ExtravaCANza, oferindu-le turiştilor posibilitatea să se implice în acţiuni de ecologizare a plajelor, dar şi să câştige premii speciale. Campania a debutat pe 5 iulie şi continuă în zilele 12-14 iulie şi 19-21 iulie, pe Plaja Cleopatra din staţiunea Mamaia.

Pentru fiecare cinci doze colectate, turiştii vor putea primi în schimb o doză de suc, bere sau apă minerală. În schimbul a 20 de doze goale, turiştii vor putea învârti Roata Reciclării şi vor câştiga garantat premii pe care le pot folosi chiar şi după terminarea vacanţei. Premiile puse în joc sunt atractive şi asteaptă să fie câştigate: seturi cuţite bucătărie şi curăţător legume, storcătoare de fructe, căşti, căni termice, vase termorezistente, sacoşe din pânză Every Can Counts, saltele de apă, pahare de cafea cu capac, sticle de apă cu bluetooth, seturi travel cosmetice, mingi de apă gonflabile, fotolii de apă, tricouri personalizate Every Can Counts.

În plus, pe 13 iulie, turiştii vor avea acces gratuit la un concert susţinut de BIBI Mihaela Lixandru, o tânără artistă apreciată de milioane de fani. Ultimul weekend al campaniei va fi marcat printr-o competiţie dedicată tuturor celor pasionaţi de volei, în baza unei taxe simbolice de cinci doze.

„Reciclad`OR încurajează astfel de acțiuni responsabile față de mediul înconjurător și alături de Asociația Alucro reușește, de fiecare dată, să implementeze campanii de succes, menite să aducă schimbarea în comportamentul eco al participanților! Roata reciclării este un mecanism inedit de stimulare a turiștilor aflați pe plajă în această perioadă ca, pe langă participarea activă în reciclarea deșeurilor, să dea o importanță majoră și păstrării curățeniei pe plaje! Reciclăm și câștigăm un mediu curat și sănătos!”, a declarat Adriana Calcan, PR & CSR Reciclad’OR

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*