Călătorești prin Haiti? Atenție la problemele de securitate

Port Au Prince, Haiti
Port Au Prince, Haiti

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Haiti că, pe fondul unor violențe stradale izolate, în special la Port-au-Prince, se menține o stare de securitate deficitară, iar unele șosele, atât din capitală, cât și de pe teritoriul țării, ar putea să fie închise circulaţiei rutiere, fiind blocate cu baricade.

Cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă pot solicita asistenţă secției consulare din Ambasada României la Havana, la telefonul de permanență: +5372144978, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*