Bucovina este promovată la Târgul internațional de Turism „IMTM Tel Aviv” din Israel

Destinația turistică Bucovina este promovată la Târgul internațional de Turism „ IMTM Tel Aviv” din Israel. FOTO Consiliul Județean Suceava

Consiliul Județean Suceava promovează destinația turistică Bucovina, la Târgul internațional de Turism „ IMTM Tel Aviv” din Israel ce se desfășoară în perioada 11-12 februarie 2020. Ediția din 2019 a IMTM Tel Aviv a atras prezența a aproximativ 30.000 de vizitatori.

Prin participarea la acest târg de turism ne propunem abordarea de noi piețe turistice deoarece din ce în ce mai mulți israelieni își manifestă interesul pentru cunoașterea rădăcinilor, ceea ce constituie un prilej pentru noi de a ne face cunoscuți pe piața israeliană, cu atât mai mult cu cât Bucovina este locul în care comunitatea evreiască a fost deosebit de puternică până în perioada celui de-al doilea Război Mondial.

Oferta turistică a Bucovinei este foarte variată constând în materiale de promovare a turismului în limba ebraica cu privire la comunitatea evreiasca din Bucovina, program de vizitate a Bucovinei de 4 zile (Cernăuți-Suceava), materiale de promovare a mănăstirilor aflate în patrimoniul UNESCO a Bucovinei, harta cu Județul Suceava și un material cu caracter general despre Bucovina.

Meșteșugurile tradiționale sunt reprezentate în standul României de artistul popular Bucovinean , cioplitor în lemn, Florin Cramariuc, care face demonstrații de sculptura in lemn

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*