Bistrița, gazda conferinței „Lumina Paștilor în casa românilor. Sărbătoare contemporană, o provocare?”

Palatul Culturii din Bistrița este gazda dezbaterii. FOTO Facebook/Palatul Culturii Bistrita

Societatea Scriitorilor Bistrițeni „Conexiuni” organizează la Palatul Culturii Bistrița, conferința „Lumina Paștilor în casa românilor. Sărbătoare contemporană, o provocare?”, susținută de etnologul și scriitorul Menuț Maximinian.

În cadrul conferinței vor avea loc și două lansări de carte: volumul de poezie „Crucea nopții” și volumul „Contexte critice”, ale scriitorului Menuț Maximinian.

Amfitrionul întâlnirii va fi directorul Palatului Culturii, prof. dr. Dorel Cosma, iar despre volumele care vor fi lansate cu această ocazie, vor vorbi Zorin Diaconescu, Al.C. Miloș și Elena M. Cîmpan.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*