AVIS: Românii au închiriat mai multe mașini în străinătate în primele luni din 2024, față de anul trecut

Andreea Somnea. FOTO Confident PR

Avis, furnizorul global de soluții de mobilitate, a înregistrat creșteri semnificative ale numărului de autoturisme închiriate de către români pentru perioada minivacanței de Paște, comparativ cu 2023. În special pentru plecările în străinătate au fost înregistrate mai multe solicitări de rent a car, pe măsură ce numărul românilor care călătoresc în afară continuă să crească.

Destinațiile care au generat cele mai multe solicitări de servicii de rent-a-car de Paște anul acesta au fost Italia, Franța, Germania și Spania. Acestea se mențin în continuare în topul preferințelor românilor pentru vacanțele de Paște, urmând tendințele din anii trecuți.

Totuși, Avis a observat și o creștere a călătoriilor în zone mai îndepărtate, din afara Europei. India, Africa de Sud și Japonia s-au numărat printre destinațiile mai puțin obișnuite pe care românii au ales să le exploreze în această perioadă.

„Anul acesta, minivacanța de Paște a coincis cu ziua liberă de 1 mai, încurajând românii să aleagă vacanțe în locuri mai îndepărtate. Pe măsură ce apetitul pentru călătorii este în creștere, și solicitările pentru serviciile de rent a car sunt mai numeroase. Ne bucurăm să ajutăm tot mai mulți români să înțeleagă cât de ușor este să îți închiriezi un autoturism de la Avis, în 180 de țări diferite, direct de aici, din România”, a declarat Andreea Somnea, Director Comercial Avis România.

Pe măsură ce crește cererea pentru călătoriile internaționale și românii continuă să exploreze diverse destinații, departamentul de rezervări Avis din România este pregătit să ofere toate informațiile necesare și cerințele specifice fiecărei țări, pentru a asigura o experiență de închiriere fără griji. De exemplu, în Australia și Noua Zeelandă, pentru a conduce o mașină, este necesar un permis de conducere internațional, care poate fi obținut de la ACR, iar în India și China, închirierile de mașini sunt posibile doar cu șoferi locali.

Adaptându-se în funcție de preferințele clienților, Avis se străduiește să fie un partener de călătorie util și de încredere pentru toți românii care călătoresc în străinătate, oferind toată gama de vehicule, de la mașini mici pentru excursii în oraș, până la microbuze tip 8+1 pentru grupuri mai mari. Avis se asigură că fiecare mașină este verificată riguros după fiecare închiriere, iar clienții vor conduce un autoturism cu kilometraj redus sau chiar o mașină nouă.

Avis își menține angajamentul de a oferi servicii convenabile și de încredere pentru a îmbunătăți experiențele de călătorie în Europa și în străinătate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*