Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării sare în ajutorul personalului medical din Tulcea

Cătălin Țibuleac, președintele Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării (AMDTDD). FOTO Adrian Boioglu

Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării vine în întâmpinarea demersurilor întreprinse de autoritățile tulcene, în lupta pentru combatea pandemiei de COVID-19.

În acest sens, a demarat consultarea membrilor pentru identificarea unor unități de cazare acreditate care să fie utilizate pentru carantinarea instituțională a personalului medical din cadrul Spitalului Județean de Urgență Tulcea.

Până la această dată, membrii AMDTDD, au pus la dispoziție un număr de 117 camere pentru personalul medical, în prezent fiind perfectate condițiile de cazare, prin intermediul reprezentanților Consiliului Județean Tulcea și ai Spitalului Județean de Urgență Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*