Agențiile de turism sunt invitate la ediția I a Forumul Agențiilor de Turism

InfotraveRomânia organizează Forumul Agențiilor de Turism

La mijlocul lunii februarie, în București se va ține „Forumul Agențiilor de Turism ediția I“, întrunire la care sunt așteptate agenții din întreaga țară.

Inițiatorul evenimentului este Petre Dordea de la site-ul InfoTravelRomania.ro, care își dorește ca astfel să se poată găsi răspunsuri și rezolvări la problemele din turism cu care se confruntă agențiile de turism.

“Acest forum este important pentru că putem să ne întâlnim „face to face“ și să discutam despre problemele cu care se confruntă agențiile de turism. Este un club deschis agențiilor de turism. Sunt multe probleme de rezolvat și la agențiile de turism. Cred ca cea mai importanta este cea cu aplicarea normelor privind Fondul de Garantare”, a declarat pentru GOnext.ro organizatorul evenimentului, Petre Dordea de la InfoTravelRomania.ro.

Forumul Agențiilor de Turism ediția I se va desfășura pe 16 februarie, în București, Education Point – Str. Mendeleev 7-15, sectorul 1, între orele 18.00- 20.00. Pentru prima ediție nu se percepe taxă, în sală fiind disponibile 45 de locuri.

Pentru această primă întâlnire, organizatorul a pregătit două subiecte principale:
– Normele de aplicare la Fondul de garantare ( LEGEA nr. 277 din 28 decembrie 2017, publicată în Monitorul Oficial nr. 8 din 04.01.2018).
– Agențiile de turism mai fac sau nu polița de insolvabilitate?

În afară de acestea se așteaptă de la participanți și alte subiecte ce pot fi discutate.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*