Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu a fost reprezentat la Routes Europe 2018, eveniment destinat transportului aerian din Europa

Reprezentanții AIMK au participat la Routes Europe 2018

În perioada 22 – 24 aprilie, reprezentanții Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța au participat la Routes Europe 2018, eveniment destinat transportului aerian din Europa, organizat la Bilbao, Spania.

În cadrul evenimentului, unde a avut loc cea mai importantă întâlnire a operatorilor aerieni și a aeroporturilor din Europa, delegația a participat la stabilirea direcțiilor de acțiune strategică, astfel încât Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța să rămână un factor relevant în reprezentarea intereselor pasagerilor și ale operatorilor aerieni.

Obiectivul general al Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța este acela de a încheia noi parteneriate cu operatorii din domeniul aerian, în vederea dezvoltării economice și turistice a zonei deservite, prin deschiderea de noi rute/ destinații cu sosire/plecare din Constanța, care să ofere noi oportunități potențialilor pasageri din Europa.

În urma întâlnirilor prestabilite, s-au pus bazele unor proiecte viitoare între aeroport și operatori aerieni, urmând a se definitiva Programul de vară 2019.

În cadrul târgului Routes Europe 2018 au participat peste 1200 de delegații din partea a 100 de companii aeriene, 300 de aeroporturi și 50 de autorități din domeniul turismului, fiind stabilite 4800 de întâlniri între operatorii aerieni și reprezentanții aeroporturilor din Europa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*