Aeroportul Internațional “Delta Dunării“ Tulcea va găzdui un show aviatic

Aeroportul Internațional “Delta Dunării“ Tulcea va găzdui un show aviatic. FOTO CJ Tulcea

Un show aviatic este programat la sfârșitul săptămânii viitoare pe Aeroportul Internațional „Delta Dunării“ Tulcea.

Consiliul Județean Tulcea a anunțat că evenimentul este programat vineri, 26 aprilie.

Invitații vor avea ocazia cu acest prilej să  viziteze noul terminal și să se bucure de o expoziție de tehnică militară, la care își vor da concursul  principalele instituții militarizate din județul Tulcea, fiind pregătită și o prezentare de mașini restaurate cu valoare istorică.

Punctul culminant al evenimentului va fi un spectaculos show aviatic unde va evolua Aeroclubul României, prin Șoimii României – Hawks Of Romania, de la ora 16:00.

Intrarea este liberă.

De asemenea, recepția lucrărilor la Aeroportul Internațional „Delta Dunării” Tulcea va avea loc pe 24 aprilie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*