Zona Peninsulară din Constanța, la un pas mai aproape să devină pietonală. Primăria Constanța restricționează accesul auto în Centrul Vechi

Zona Peninsulară a Constanței devine pietonală. FOTO PMC
Zona Peninsulară a Constanței devine pietonală. FOTO PMC

Accesul auto în zona peninsulară va fi restricționat începând cu data de 6 mai 2019.

Circulația rutieră va fi permisă ocazional pentru aprovizionare, pentru furnizorii serviciilor de utilități publice, rezidenți, instituții publice, amenajări, furnizorii serviciilor de catering, poștă, curierat, transport valori, persoane și taxi, organizarea unor evenimente sociale, culturale sau sportive și pentru situații excepționale sau situații de urgență.

Intrarea și ieșirea mașinilor în/din zona peninsulară se va realiza doar prin punctele prevăzute în Regulamentul de acces în care vor fi amplasate indicatoare de semnalizare rutieră, iar viteza de deplasare a vehiculelor în zonă va fi de maxim 30 km/h.

Permisul de acces în zona peninsulară trebuie afișat cu fața la loc vizibil din exteriorul vehiculului, pentru a permite verificarea datelor de identificare și nu acordă drept de parcare/staționare.

Cererile pentru obținerea permiselor de acces se depun la Direcția Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Municipiului Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*