Wizz Air Celebrează 10 Ani de Activitate pe Aeroportul din Sibiu

Aeronava Wizz Air. FOTO Facebook/Wizz Air

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai sustenabilă din punct de vedere ecologic pe plan global, este mândră să sărbătorească un deceniu de operațiuni de succes pe Aeroportul Sibiu.

Din momentul zborului său inaugural spre Londra, în 14 iunie 2014, compania aeriană a fost onorată să lucreze alături de Aeroportul Sibiu pentru a face călătoriile cu avionul mai accesibile și mai convenabile pentru pasagerii săi.

În august 2019, Wizz Air și-a stabilit baza la Sibiu, consolidându-și și mai mult angajamentul față de regiune. În ultimii zece ani, Wizz Air a transportat peste 2,5 milioane de pasageri către și dinspre Sibiu, ajutând familiile să se reunească, prietenii să se reconecteze și călătorii să exploreze noi destinații.

În prezent, Wizz Air oferă zboruri din Sibiu către cinci destinații interesante:

  • Dortmund – Un oraș vibrant, cunoscut pentru istoria sa industrială bogată și pentru scena culturală modernă.
  • BADEN-BADEN – Renumit pentru băile sale termale și pentru împrejurimile pitorești din Pădurea Neagră.
  • MEMMINGEN – Un oraș fermecător care servește drept poartă de intrare în Bavaria.
  • NÜRNBERG – Cufundat în istoria medievală și cunoscut pentru târgurile sale de Crăciun.
  • LONDRA – Un oraș global plin de viață, cu repere emblematice și experiențe culturale diverse.

În acest an, Wizz Air pune în vânzare peste 350.000 de locuri pentru zborurile spre și dinspre Sibiu, consolidându-și angajamentul de a oferi opțiuni de călătorie accesibile și sustenabile.

„Astăzi marcăm o realizare deosebită: 10 ani de parteneriat de succes cu Wizz Air, inițiat cu lansarea primului zbor în anul 2014 spre Londra. Am început și parcurs această călătorie comună cu încredere și optimism, iar astăzi putem afirma cu mândrie că am reușit să transformăm această viziune într-o realitate. Privind înapoi, suntem mândri de drumul parcurs și de realizările obținute împreună.

Privind înainte, suntem entuziasmați de oportunitățile care ne așteaptă și de perspectivele de creștere continuă. Ne angajăm să continuăm să dezvoltăm acest parteneriat, să ne adaptăm schimbărilor și să răspundem cu succes nevoilor pasagerilor noștri. Vreau să mulțumesc echipei Wizz Air pentru dedicare și profesionalism. De asemenea, sunt recunoscător celor aproximativ 2,5 milioane pasageri Wizz Air pentru încrederea acordată. La mulți ani de succes împreună!”, a declarat Marius Ioan Gîrdea, Director General Aeroportul Internațional Sibiu.

Wizz Air așteaptă cu nerăbdare și mai mulți ani de operațiuni de succes pe Aeroportul Sibiu și își menține angajamentul de a oferi pasagerilor cele mai bune experiențe de călătorie, la cele mai înalte standarde de sustenabilitate.

„Suntem încântați să sărbătorim această etapă importantă cu Aeroportul Sibiu. Parteneriatul nostru a fost esențial în îmbunătățirea transportului aerian pentru regiune. Mulțumim sincer Aeroportului Sibiu pentru sprijinul și colaborarea susținute, acordate de-a lungul anilor. Împreună, am construit o bază solidă pentru creștere și un succes continuu”, a precizat Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*