Vizitatorii Cetății de Scaun a Sucevei au la dispoziție un tur audioghidat, disponibil în limbile română, engleză, germană și maghiară

Descoperă Cetatea Sucevei - Tur audioghidat, disponibil în limbile română, engleză, germană și maghiară. FOTO MNB
Descoperă Cetatea Sucevei - Tur audioghidat, disponibil în limbile română, engleză, germană și maghiară. FOTO MNB

Vizitatorii Cetății de Scaun a Sucevei pot beneficia începând de săptămâna aceasta de tur audioghidat folosind cupon de descărcare, cu aplicația Discover Romania, disponibil în limbile română, engleză, germană și maghiară. Cuponul poate fi achiziționat, de la casa de bilete a Cetății de Scaun a Sucevei, la prețul de 7 lei!

Muzeul Național al Bucovinei a colaborat cu dezvoltatorul aplicației, punând la dispoziție imaginile și textele explicative în limbile română, engleză, germană și maghiară, pentru fiecare dintre sălile expoziției permanente și istoricul Cetății de Scaun a Sucevei, astfel încât vizitatorul să poată beneficia de o vizită ghidată, exact așa cum își dorește, cu aplicația accesată direct de pe telefonul mobil.

Prin utilizarea acestei aplicații, publicului străin, altul decât cel vorbitor de limba română, va beneficia de o înțelegere mai bună a istoriei, a semnificației și în general a poveștii în ansamblu a obiectivului vizitat, beneficiind de explicații pe înțelesul său.

Discover Romania este o aplicație de tip audioguide creată pentru a oferi turiștilor informații utile despre cele mai importante obiective turistice din România. Aplicația poate fi descărcată gratuit din GooglePlay și AppStore putând fi utilizată imediat prin accesarea contracost a tururilor ghidate audio. Toate punctele de interes sunt documentate cu informații detaliate și galerie foto/video.

Aplicația Discover Romania dispune de funcția de localizare a telefonului pe harta gps, în timp real, oferind utilizatorului posibilitatea de a vizualiza obiectivele turistice din imediata apropiere chiar și în modul offline.

Pentru a fi cât mai ușor de folosit aplicația filtrează informațiile dorite astfel încât pe harta interactivă să poți descoperi nu numai obiective turistice dar și unități de cazare, hoteluri, restaurante, agenții de turism etc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*