VIDEO Proiectul Sania de vară de Borsec, finanțat de Ministerul Turismului, a fost finalizat

Proiectul saniei de vară de la Borsec a fost finalizat. FOTO Ministerul Turismului

Proiectul saniei de vară de la Borsec a fost recepționat de Ministerul Turismului. Proiectul a fost finanțat în proporție de 90% din valoarea investiției de bază de Ministerul Turismului și a fost în valoare totală de peste 5 milioane de lei.

Proiectul Parc de aventură, oraș Borsec, județul Harghita, presupune construcția unui sistem de săniuțe de vară demontabil, cu o lungime totală de 1400 de metri. Sania de vară va fi un plus pentru dezvoltarea zonei și pentru atragerea de turiști.

„Încă de la semnarea contractului, am spus că este necesar ca în zonele montane să fie dezvoltate astfel de investiții pentru ca aceste zone să fie atractive pentru turiști pe întreaga perioadă a anului. Contractul de finanțare a prevăzut termene clare de realizare a acestei investiții, iar Ministerul Turismului a verificat periodic respectarea acestora și iată că, astăzi, avem primii turiști care se bucură sania de vară care are un traseu de 1400 de metri. România are un potențial turistic enorm și Guvernul României prin Ministerul Turismului finanțează proiectele care vin de la autoritățile locale și privesc dezvoltarea acestui sector”, a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*