VIDEO „Fii ambasadorul turismului românesc!”, o provocare digitală ce îi încurajează pe români să redescopere frumusețea țării noastre

Delta Dunării, în topul preferințelor turiștilor români în minivacanța de Rusalii. FOTO AMDTDD
Toamna vine cu oferte speciale pentru cazare în zone turistice din România

Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri (MEEMA), prin Direcția Generală Turism, dă startul campaniei „Fii ambasadorul turismului românesc!”, o provocare digitală care își propune să susțină industria ospitalității, greu încercată în acest an, încurajând astfel românii să redescopere frumusețea țării noastre și să o promoveze în mediul online. Inițiativa este sprijinită de nume cu notorietate din România, prin mesaje video pozitive, de încurajare a turismului intern.

În acest an, pandemia cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și implicit măsurile adoptate pentru diminuarea răspândirii acestuia au afectat multe planuri de vacanță, cât și modul în care consumăm produsul turistic. Însă, odată cu repornirea graduală a activităților din acest domeniu, MEEMA dorește să vină în întâmpinarea nevoii de a călători, prin promovarea zonelor și obiectivelor turistice autohtone care ar putea oferi experiențe inedite, în siguranță și aproape de casă.

„Susțin turismul românesc! Vara aceasta este despre România. Anul acesta este vorba despre România. Haideți să fim toți ambasadori ai turismului românesc! Fii și tu un ambasador la turismului românesc!”, a fost îndemnul ministrului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil-Daniel Popescu, transmis în deschiderea campaniei https://www.youtube.com/watch?v=m2yHuVPNYZ0


Mesajele de susținere a turismului românesc vor fi publicate în format video pe canalele Social Media ale #MEEMA.

În cea de-a doua zi a campaniei, respectiv luni, 20 iulie, secretarul de stat Emil-Răzvan Pîrjol va adresa, la rândul său, câteva cuvinte celor care  doresc anul acesta să redescopere natura, autenticul și ospitalitatea locală, călătorind prin România. Ulterior, pe parcursul săptămânii, personalități din diverse domenii de activitate vor povesti care sunt locurile lor de suflet și ce destinație din țara noastră au ales pentru următoarea vacanță.

Provocarea este deschisă tuturor celor care doresc să susțină turismul românesc și astfel, să fie ambasadori ai locurilor mult îndrăgite, pe care doresc să le redescopere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*