Turiștii din Mamaia și Constanța se pot plimba de sâmbătă, 4 iulie, cu autobuzele etajate

Se reduc tarifele pentru călătoria cu autobuzele etajate din Constanța. FOTO CT BUS

Autobuzele etajate vor fi reintroduse în circulație, începând de sâmbătă, 4 iulie, pe ruta Gara CFR – stațiunea Mamaia, acestea urmând să circule la un interval de 25 de minute.

Potrivit societății CT BUS, linia CITY TOUR cuprinde peste 100 de obiective turistice importante din orașul Constanța și din stațiunea Mamaia: roata panoramică „Tomis Eye”, Silozurile „Anghel Saligny”, Vechea Bursă Maritimă, Gara Maritimă, „Cuibul Reginei”, Muzeul de Istorie și Arheologie, „Edificiul roman cu mozaic”, Moscheea „Carol I”, Cazinoul, Acvariul, Farul Genovez, Portul turistic „Tomis”, Delfinariul, Satul de Vacanță, Cazinoul din Mamaia și altele pe care turiștii sunt invitați să le descopere folosind aplicația „CITY TOUR”. Aplicația cuprinde un ghid text și audio. Pentru a o descărca la bordul autobuzelor etajate, călătorii se pot conecta gratuit la reţeaua Wi-Fi și scana apoi codul QR de pe spătarul scaunului, sau pot căuta aplicația direct în „MAGAZIN PLAY” sau „APPLE STORE”. Aceasta sincronizează poziția telefonului cu sistemul GPS al autobuzului. În momentul atingerii punctelor de interes predefinite, ghidul audio pornește automat.

Prețul unei călătorii este de 6 lei, iar biletele pot fi achiziționate de la șoferul autobuzului etajat. Principalul avantaj este posibilitatea achiziționării unui bilet de 10 lei, valabil toată ziua. Astfel, se poate întrerupe turul oricând pentru vizitarea obiectivelor de interes, apoi turiștii pot relua călătoria, cu un alt autobuz etajat, fără costuri suplimentare.

Linia CITY TOUR este deservită, pentru început, de șase autobuze etajate, cu o frecvență de 25 de minute, în intervalul orar 09.00 – 18:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*