Tulcea a fost prezentă cu un stand de promovare la Salonul Mondial de Turism de la Paris

Standul Județului Tulcea la salonul Mondial de Turism de la Paris. FOTO CJ Tulcea

În perioada 14-17 martie, la Paris, o delegație a Consiliului Județean Tulcea a prezentat publicului francez, în standul României, oferta turistică a județului.

Manifestare devenită tradiție, aflându-se la cea de-a 44-a ediție, salonul Mondial de Turism de la Paris atrage zeci de mii de vizitatori, în cele trei zile de desfășurare.

Delegația Consiliului Județean Tulcea a prezentat potențialilor vizitatori superlativele Deltei Dunării, apartenența sa la Patrimoniul UNESCO, biodiversitatea extraordinară, lucruri care fac din Delta Dunării o destinație turistică unicat în Europa.

Punctele de actracție pentru cazare au fost Sulina, Sfântu Gheorghe, Crișan, Mila 23, Jurilovca și Sarichioi.

Sâmbătă, 16 martie, Standul României a primit vizita ambasadorului României la Paris, Luca Niculescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*