Transport gratuit pentru spectatorii mitingului aerian de la Timișoara

Letonii de la Baltic Bees, vor fi prezenți la Timișoara Air Show 2018. FOTO AIT Traian Vuia

Administrația Aeroportului Timișoara pune la dispoziție pe 23 iunie, 4 autocare cu câte 50 de locuri, care vor transporta pasagerii spre spectacolul aerian Timișoara Air Show 2018 și retur.

Autocarele vor circula în intervalul orar 17h-18h pe traseul Bastion-Aeroport, cu plecare din 15 în 15 minute, pentru a aduce în timp util spectatorii la spectacolul aerian.

Cursele retur, Aeroport-Bastion, vor circula în intervalul 21.30-22.30, tot cu aceeași frecvență, din 15 în 15 minute.
Cursele sunt gratuite, vor avea prioritate în traficul rutier și vor ajunge chiar în incinta aeroportului, în stația destinată mijloacelor de transport în comun.

”Este prima dată când administrația aeroportului pune la dispoziție mijloace de transport tur-retur. Vrem să ne asigurăm că spectatorii care doresc să asiste la miting și nu au posibilitatea sau nu doresc să se deplaseze cu autoturismul, vor ajunge la timp, chiar în incinta aeroportului”, a declarat directorul Daniel Idolu.

Pe 23 iunie, piloții își vor începe evoluțiile în cadrul Timișoara Air Show – de la ora 19.00, dar spectatorii sunt așteptați începând cu ora 16.30, pentru a nu se forma cozi și ambuteiaje pe șoseaua care leagă Timișoara de aeroport.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*