Transport gratuit din Constanța la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, la Black Sea Air Show

Black Sea Air Show la Constanța

Cei interesați să participe la Black Sea Air Show de pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu trebuie să știe că pot merge cu autobuzele RATC, gratuit.

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, Aeroclubul României și Mistral Tours & Events informează publicul referitor la programul și traseul mijloacelor de transport puse la dispoziție gratuit de către RATC Constanța (CURSĂ SPECIALĂ), în data de 13 iulie 2019, pentru evenimentul Black Sea Air Show, pe ruta Constanța – Mihail Kogălniceanu:

  • plecare ora 09:00 Constanța (Sat Vacanță – păpădie) – Mihail Kogălniceanu (la interval de 15 min), până la ora 12:30;
  • începând cu ora 12:30 autobuzele vor fi parcate în fața Terminalului de Sosiri al Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța până la ora 16:00;
  • începând cu ora 16:00 vor asigura legătura cu orașul Constanța (la interval de 15 min) până la ora 18:30.

Pe ruta Autogara Constanța – Mihail Kogălniceanu și retur, din 30 în 30 de minute, în intervalul orar 9:30 – 12:30, 16:30 – 19:30, compania Transevren suplimentează cursele.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*