Top cele mai neobișnuite sloturi lansate până în prezent

Top cele mai neobișnuite sloturi lansate până în prezent. FOTO Pixabay

Industria de jocuri pacanele online au contribuit din plin la încasările de peste 230 de miliarde de dolari ce ai fost obținute în 2021. Pe lângă deja cunoscutele sloturi tematice, inspirate din filme și seriale TV, jocuri video sau video sloturi cu 5, 6 sau 7 role, în fiecare an acest sector al jocurilor de noroc ne propune noi jocuri ca la aparate cu mecanisme inovative care reușesc să îi uimească pe jucători.

În cele ce urmează vom afla care sunt cele mai neobișnuite jocuri de pacanele și cum se deosebesc acestea de restul sloturilor disponibile în cazinourile online.

Top sloturi inovative lansate până în prezent în cazinourile digitale

Lista jocurilor ca la aparate care au revoluționat piața cazinourilor terestre și online este lungă, dar printre cele mai elocvente exemple se numără Gonzo’s Quest și Book of Ra. În timp ce slotul conceput de Netent în 2011 le propunea jucătorilor primele role de tip Cascading Reels, Book of Ra, titlul de la Novomatic, introducea tema exploratorului în sectorul sloturilor.

Netent a continuat să surprindă jucătorii lansând jocuri ca la aparate muzicale, așa cum sunt Motorhead, Gun’s Roses sau Jimi Hendrix. Însă, pe lângă acest tip de sloturi, furnizorul de software pentru casino a mai lansat și InfinityReels Mechanic – la fiecare câștig se adaugă o nouă rolă în partea dreapta a ecranului, ceea ce favorizează câștigurile uriașe (așa cum se întâmplă în sloturile Dragons Fire și Gods of Gold).

Unul dintre producătorii care au reușit să îi surprindă pe jucătorii din întreaga lume este Yggdrasil Gaming. Astfel, acesta a lansat jocuri care se diferențiază de creațiile celorlalți producători, așa cum este Cyrus the Virus.  Numai că, Yggdrasil este și unul dintre brandurile care au lansat câteva mecanisme de joc, precum Gigablox Mechanic și Splitz Mechanic care stau la baza celor mai inovative sloturi.

Primul tip de mecanism se bazează pe simboluri de dimensiuni mari (2×2, 3×3, 4×4, or 6×6), care ocupă rolele și le oferă câștiguri colosale jucătorilor, așa cum este slotul Lucky Neko Gigablox. În sloturile Splitz, așa cum sunt Syncronite Splitz sau Neon Rush Splitz, simbolurile se divid, ceea ce contribuie la mărirea câștigurilor realizate de jucători.

Big Time Gaming a reușesc să se facă cunoscut în această industrie datorită Megaways Mechanic (117,649 de moduri de câștig) și Mega Clusters (simbolurile se împart în mini-simboluri, până la patru, ceea ce generează mai multe moduri de câștig). Star Clusters și Cyberslot sunt cele două sloturi din această categorie ce au fost lansate de Big Time Gaming, cărora li se va adăuga în decembrie 2021 și Diamond Fruits.

Buy Feature este o altă inovație în materie de sloturi, iar brandul Spinomenal a reușit să creeze câteva dintre cele mai interesante titluri de pe piață. În 2021, acest furnizor a lansat Western Tales, Age of Pirates, Trojan Tales, Titan’s Rising, Queen of Ice Christmas Edition și Book of Skulls – toate aceste jocuri ca la aparate oferindu-le jucătorilor posibilitatea de a-și cumpăra din start rotiri gratuite.

Playtech a lansat seria de jocuri Kingdoms Rise, în care jucătorul poate obține tokeni (Game Tokens), atunci când joacă pe bani reali, acesta putând folosi aceste recompense pentru a debloca o serie de caracteristici utile în sloturile din această serie. Brandul a lansat până în prezent 11 jocuri, printre care se remarcă Sands of Fury, Reign of Ice, Legend of Elevenstone, Shadown Queen și Battle Beast.

Ugga Bugga este doar unul dintre sloturile care oferă un RTP uriaș, de 99,07%, acesta fiind o altă categorie de jocuri de păcănele revoluționare. Pe lista se adaugă Book of 99, Goblin’s Cave (99,32%), Mega Joker, Ooh Aah Dracula, Jackpot Jester 50k (99,9%), Ocean Princess (99,07%), Monopoly Big Event, Nemo’s Voyage și Tropic Reels.

Alte jocuri inovative pe care trebuie să le încerci în 2021

Fanii sloturilor nu se vor plictisi niciodată din simplul motiv că aceștia vor avea întotdeauna la dispoziție noi creații care să îi captiveze. Rise of Olympus de la Play’n Go este unul dintre exemple, jocul reușind să surprindă prin faptul că nu are linii de plată. Tot ce are de făcut jucătorul este să facă diverse combinații de câte trei simboluri (pe orizontală și verticală).

La fel cum se întâmplă și cu slotul Betsoft – Max Quest: Wrath of Ra, un joc de pacanele care arată ca o combinație de RPG, shooter și multiplayer adventure. Mai mult decât gameplay-ul în sine, acest slot îi oferă jucătorului posibilitatea de a intra în camere în care poate să joace împotriva a până la 6 adversari.

Finalul anului 2021 pregătește lansarea unor jocuri la fel de spectaculoase, precum:

  • Moon Princess Christmas Kingdom – Play’n GO
  • Links of Ra – Microgaming
  • Silverback Gold – NetEnt
  • Fire Hopper – Push Gaming
  • Age of Beasts: Infinity Reels – Yggdrasil
  • KISS – Play’n GO
  • Captain Xeno’s Earth Adventure – Play’n GO
  • Diamond Fruits – Big Time Gaming
  • Money Cart Bonus Reels – Relax Gaming
  • Crystal Cavern Megaways – Pragmatic Play

De asemenea, anul 2022 se anunță a fi unul la fel de palpitant pe piața jocurilor ca la aparate digitale, pentru că sunt în pregătire și alte titluri spectaculoase, așa cum sunt Jurassic Park Gold (Microgaming), Def Lepapard Hysteria (Play’n Go) sau Secret of Dead (Play’n Go). Tot ce trebuie să faci este să te orientezi către un cazino licențiat pentru a juca toate aceste titluri în cele mai bune condiții din punct de vedere al câștigurilor și distracției!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*