Taxa de dezvoltare și promovare a turismului în Constanța a fost suspendată pentru anul fiscal 2020

Stațiunea Mamaia. FOTO Primăria Constanța
Stațiunea Mamaia. FOTO Primăria Constanța

Contribuabilii din Constanța nu trebuie să mai plătească acest an fiscal taxa de dezvoltare și promovare a turismului, aceasta fiind suspendată. Cei care au plătit-o deja pot solicita restituirea sumelor printr-o simplă cerere.

Decizia de suspendare a taxei de dezvoltare și promovare a turismului a fost luată în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 183/2020 privind acordarea unor facilități fiscale operatorilor economici și persoanelor fizice din municipiul Constanța, în contextul crizei generate de SARS-CoV-2.

Potrivit Serviciului Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța, contribuabilii pot depune o cerere de restituire în cazul în care taxa de dezvoltare și promovare a turismului a fost achitată pentru anul curent.

Hotărârea poate fi consultată accesând secțiunea “Legislație” – “Hotărâri ale Consiliului Local”, pe site-ul instituției www.spit-ct.ro.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*