TAROM lansează oferte speciale către zeci de destinații turistice pentru începutul sezonului estival

Aeronavă Tarom. FOTO Facebook/Tarom

TAROM lansează oferte speciale către zeci de destinații turistice pentru începutul sezonului estival.

Astfel, prin oferta valabilă timp de opt zile, în perioada 30 aprilie – 7 mai 2024, pot fi achiziționate bilete de avion la prețuri reduse cu 20% la toate tarifele de bază, cu bagaj de cală inclus.

„Perioada de călătorie este ideală: 15 mai – 30 iunie (data ultimului retur), astfel că, indiferent de destinația pe care o alegi, nu vei avea parte de supraaglomerarea turistică din august, luna concediilor, și vei evita și zilele năucitor de calde din luna iulie.

Tarifele fără bagaj de cală nu sunt incluse în ofertă, iar aplicarea reducerii se face la tarif, la suma rezultată adăugându-se taxele aferente.

Oferta se aplică pe rute interne și rute între România și destinații externe, doar pe cursele operate de compania TAROM” – TAROM

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*