TAROM lansează oferta specială Vacanțe la înălțime. Cairo, Madrid, Roma și Nisa sunt doar câteva dintre destinațiile de vară disponibile din București, cu reduceri la achiziția de bilete încă din luna ianuarie

FOTO Facebook/Tarom

TAROM lansează oferta specială Vacanțe la înălțime și vine către pasageri cu propuneri de destinații fascinante, valabile pe toată durata sezonului estival. Pentru cei care își organizează din timp concediul de vară și așteaptă cu nerăbdare să bifeze pe agendă primul pas în călătoria mult visată, oferta vine în ajutorul lor cu reduceri la achiziția de bilete încă din luna ianuarie.

Vacanța relaxantă pe plajele sălbatice ale Coastei de Azur, strălucirea Egiptului sau aventurile memorabile adunate de prin toate capitalele europene devin realitate pentru toți călătorii care se grăbesc să își programeze vacanțele încă din ianuarie.

Astfel, prin oferta specială valabilă doar 6 zile, în perioada 23-28 ianuarie 2024, biletele de avion pentru călătorii programate pentru perioada 01 iunie – 30 septembrie 2024 au prețuri special reduse.

Tarifele biletelor de avion către destinaţiile dorite sunt dintre cele mai atractive şi încep de la 109 EUR dus-întors (cu toate taxele incluse), bagaj de mână de 8 kg şi check-in gratuit pentru următoarele destinaţii:

Tarif de la 109 eur, dus-întors, cu toate taxele incluse, bilete achiziţionate între Bucureşti – Atena, Belgrad, Istanbul, Chişinău, Salonic;

Tarif de la 139 eur, dus-întors, cu toate taxele incluse, bilete achiziţionate între Bucureşti –  Bruxelles, Budapesta, Roma, Praga, Sofia, Tel Aviv;

Tarif de la 179 eur, dus-întors, cu toate taxele incluse, bilete achiziţionate între Bucureşti –  Amman, Amsterdam, Beirut, Cairo, Paris, Frankfurt, Londra, Madrid, Nisa.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*