TAROM, campanie specială pentru 26 de rute interne și internaționale

FOTO Facebook/Tarom

TAROM a pregătit o nouă campanie specială, „Pe aripi de poveste”, derulată până pe 9 aprilie 2024.

26 de rute interne și internaționale așteaptă să fie descoperite cu reduceri speciale la achiziția de bilete. Tarifele biletelor pentru destinațiile interne pornesc de la 109 EUR, iar pentru cele externe – de la 149 EUR.

“Astfel, în perioada 04 Aprilie – 09 Aprilie 2024, biletele de avion către 26 de destinații programate în lunile aprilie și mai au prețuri special reduse. Pentru cei care și-au propus o experiență de neratat, actuala ofertă, valabilă în limita locurilor disponibile, vine cu oportunități de călătorie pentru toate gusturile.

Tarifele biletelor de avion sunt dintre cele mai atractive şi încep de la 109 EUR dus-întors (cu toate taxele incluse) pentru destinațiile interne și de la 149 EUR dus-întors (cu toate taxele incluse) pentru destinațiile externe” –TAROM.

Pasagerii care beneficiază de prezenta ofertă au incluse 1 bagaj de cală (23 kg), 1 bagaj de mână și check-in gratuit pentru următoarele rute:

TARIF DE LA 109 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru biletele achiziţionate între Bucureşti – Baia Mare, Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Satu Mare, Suceava și Timișoara;

TARIF DE LA 149 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru biletele achiziţionate între Bucureşti – Atena, Belgrad, Chișinău, Istanbul, Sofia și Salonic;

TARIF DE LA 179 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru biletele achiziţionate între Bucureşti – Bruxelles, Budapesta, Praga și Roma;

TARIF DE LA 199 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru biletele achiziţionate între Bucureşti – Amman, Amsterdam, Beirut, Cairo, Frankfurt, Londra, Madrid, Nisa și Paris.

Oferta este valabilă pentru toate destinaţiile enumerate mai sus pe curse operate de Compania TAROM în perioada 06 Aprilie – 31 Mai 2024  (data ultimului retur), este supusă unor termene şi condiţii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*