Târgul de Turism “Vacanța” de la Iași invită participanții să se înscrie

Târgul de Turism "Vacanța"
Târgul de Turism "Vacanța"

Cea de a 6-a ediție a Târgului de Turism VACANȚA Iași se va desfășura în perioada 16 – 18 martie 2018 în zona Atrium, Palas Mall Iași.

Târgul de turism VACANȚA, ca parte integrantă a Calendarului Târgurilor ANAT 2018, se adresează autorităților și asociațiilor profesionale din turism, agențiilor de turism și touroperatorilor, stațiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor și companiilor hoteliere, pensiunilor, cabanelor, campingurilor, editurilor și publicațiilor din turism, băncilor și societăților de asigurări, companiilor aeriene, etc.

“Timp de trei zile vom oferi publicului ieșean o experiență care oferă șansa concretizării dorințelor pentru concediul ideal. Evenimentul include prezentări de destinații, oferte de early booking pentru vacanțele anului 2018, prezentări produse de hobby și timp liber”, au transmis organizatorii.

Tarife de participare

Tarife membri ANAT: Chirie spatiu (mobilier inclus) 30 Euro+ TVA / m2
Tarif nemembri ANAT: Chirie spatiu (mobilier inclus) 35 Euro+ TVA / m2

Alocarea spatiilor expoziţionale se va realiza în ordinea transmiterii opţiunilor de stand (prin completarea Adeziunii contract) şi în ordinea efectuării plăţii.

Înscrieri şi informaţii la e-mail office@anat.ro sau telefon 0749050591.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*