Târgul de Turism “Vacanța” de la Iași invită participanții să se înscrie

Târgul de Turism "Vacanța"
Târgul de Turism "Vacanța"

Cea de a 6-a ediție a Târgului de Turism VACANȚA Iași se va desfășura în perioada 16 – 18 martie 2018 în zona Atrium, Palas Mall Iași.

Târgul de turism VACANȚA, ca parte integrantă a Calendarului Târgurilor ANAT 2018, se adresează autorităților și asociațiilor profesionale din turism, agențiilor de turism și touroperatorilor, stațiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor și companiilor hoteliere, pensiunilor, cabanelor, campingurilor, editurilor și publicațiilor din turism, băncilor și societăților de asigurări, companiilor aeriene, etc.

“Timp de trei zile vom oferi publicului ieșean o experiență care oferă șansa concretizării dorințelor pentru concediul ideal. Evenimentul include prezentări de destinații, oferte de early booking pentru vacanțele anului 2018, prezentări produse de hobby și timp liber”, au transmis organizatorii.

Tarife de participare

Tarife membri ANAT: Chirie spatiu (mobilier inclus) 30 Euro+ TVA / m2
Tarif nemembri ANAT: Chirie spatiu (mobilier inclus) 35 Euro+ TVA / m2

Alocarea spatiilor expoziţionale se va realiza în ordinea transmiterii opţiunilor de stand (prin completarea Adeziunii contract) şi în ordinea efectuării plăţii.

Înscrieri şi informaţii la e-mail office@anat.ro sau telefon 0749050591.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*