Târg de meșteșuguri și produse tradiționale în Argeș, la Muzeul Golești

Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești. FOTO: Facebook

Consiliul Județean Argeș organizează, în perioada 30 septembrie – 2 octombrie, la Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești, Târgul de meșteșuguri și produse tradiționale în Argeș „Rod cu Spor”.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri, 30 septembrie, ora 13.00, la Muzeul Golești. Târgul, aflat la prima ediție, își propune să încurajeze consumul produselor românești mijlocind întâlnirea dintre producători și consumatori, dar și să promoveze produselor românești, tradițiile și obiceiurilor noastre.

Peste 60 de producători din Argeș și din județele învecinate vin cu cele mai bune produse din carne, cu lactate, fructe și legume. Aceștia vor aduce, spre vânzare, fructe și legume de sezon, conserve de toamnă – murături, zacuscă și dulceață -, preparate din carne, lactate și brânzeturi, produse de panificație și patiserie, produse apicole, must și vin.

De asemenea, vizitatorii vor putea întâlni la Târg meșteri populari care vor realiza ateliere demonstrative de țesut, cusut, olărit, sculptură, păpuși, pictură pe sticlă/ lemn și cărora le vor putea cumpăra produsele autentice românești.

Intrarea este liberă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*