Sute de cavaleri și personaje inedite te așteaptă la Festivalul Medieval al Cetății Oradea 2019

Festivalul Medieval Oradea 2019. FOTO Facebook/Festivalul Medieval

Pasionații de istorie sunt așteptați în Cetatea Oradea. Între 4 și 7 iulie, aceasta va fi cuprinsă de atmosfera medievală, cu ocazia Festivalului Medieval al Cetății Oradea.

Este vorba de patru zile de festival, cu sute de cavaleri, luptători și personaje medievale, reconstituiri spectaculoase de bătălii istorice, muzică LIVE, meșteșuguri și tradiții, jonglerii cu foc, într-o locație învăluită de istorie și legende.

Evenimentul este organizat de Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea) și Primăria Oradea și de Muzeul Orașului Oradea – MoO și Asociația Deus Vult.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*