Specialiști internaționali și locali din industria hotelieră se reunesc la TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference!

TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference revine pe 16 -17 mai, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel

TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference, cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului și a ospitalității din România, revine pe 16 -17 mai, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel cu soluții relevante, studii de caz concrete și sfaturi utile pentru participanți.

Aflat la cea de-a XII-a ediție, evenimentul reunește specialiști internaționali, reprezentanți ai autorităților locale și managerii celor mai mari branduri hoteliere prezente pe piața românească, cu scopul de a identifica provocările și oportunitățile de business pe care le aduce anul 2019.

Evenimentul include sesiuni de conferință, dezbateri interactive, un seminar specializat și o Gală de premiere a proiectelor din domeniul ospitalier care s-au remarcat în anul 2018.

Conferința TopHotel

Pe 16 mai, scena TopHotel reunește numeroși vorbitori care aduc atât know-how internațional, cât și local, oferind participanților o imagine actuală asupra industriei hoteliere, a turismului și ospitalității din România. Sesiunile de conferință și dezbaterile interactive vor avea ca teme principale: industria ospitalității din România în context regional, aducerea hotelurilor la noile standarde și implementarea tehnologiilor avansate, managementul destinațiilor pentru locațiile din România cu un potențial turistic ridicat, inovația digitală și impactul acesteia asupra industriei ospitalității.

Printre vorbitorii evenimentului se numără specialiști renumiți în industrie precum:

Michael Nowlis – Associate Dean, Samuel Curtis Johnson Graduate School of Management, Cornell University, David Turnbull – Founding Partner, Techtalk.travel, David Nath – MSc MRICS – Head of CEE Hospitality, Cushman & Wakefield, David Jenkins – Vice President Business Development, Radisson Hotel Group, Miguel Martins – Development Director for Poland, Intercontinental Hotels Group, Murat Yilmaz – Vice President Business Development, Deutsche Hospitality, Eduard de Gispert – EMEA Expansion Director, Barcelo Hotels & Resorts, Malgorzata Morek – Development Director Poland & Eastern Europe, Hilton, Paul Rosenberg – Director All Brands – Europe Marriott International, Takuya Aoyama -Vice President Acquisitions & Development, Hyatt International (EAME) LLC, Thomas Emanuel – Director, Business Development STR, Thomas Landen – Director of Global Partnerships, Revinate, Peter Hvidberg – Global Head, Travel & Hospitality Solutions, SGS.

Gala TopHotel

Premiile excelenței în industria hotelieră, a turismului și ospitalității din România.
Prima zi a evenimentului găzduiește și cea de-a șaptea ediție a Galei TopHotel Awards, un eveniment în care vor fi premiate cele mai bune și inovatoare companii și proiecte din industria hotelieră, a ospitalității și de turism din România.

Nominalizarea în competiție se poate realiza GRATUIT și ONLINE, până la data de 31 martie 2019, accesând site-ul evenimentului www.ro.hotelconference.ro

Toate nominalizările primite vor fi analizate de un juriu format din profesioniști ai industriei.

Business Innovation and Change Management in the Travel & Tourism Industry

A doua zi a evenimentului, 17 mai, este dedicată unui seminar practic susținut de Michael Nowlis (Associate Dean, Samuel Curtis Johnson Graduate School Of Management, Cornell University), care vine în sprijinul participanților ce urmăresc să aducă inovația și schimbări pozitive de durată în organizatiile din industria ospitalității.

TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference este un eveniment organizat de Evensys, cu suținerea partenerului principal DAAS International Group și a partenerilor Accor, P&G, SGS, Assa Abloy, Nespresso și CAHM.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*