Se inaugurează o nouă cursă aeriană de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare“ din Suceava

Aeronava Wizz Air. FOTO Facebook/Wizz Air

Din vara anului 2020,  o nouă cursă aeriană se inaugurează de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare“ din Suceava. Aceasta va face legătura cu Austria.  

Compania aeriană Wizz Air va deschide din 3 iulie cursa Suceava – Viena, cu două zboruri pe săptămână, luni și vineri, cu plecare de la ora 18:50 de la Viena și aterizare la ora 21:20 la Suceava și plecare de la Suceava de la ora 21:55 și aterizare la Viena de la ora 22:30.

Cursa va fi operată cu avioane Airbus A 321 cu 230 de locuri.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*