Se dă startul zborurilor spre Antalya de pe Aeroportul Internațional Timișoara

aeroportul Traian Vuia Timișoara. FOTO: AEROTIM
O șosea cu patru benzi va lega Aeroportul Internațional Timișoara de autostrada A1

Operatorii de turism vor pune la dispoziția clienților începând de vineri, 21 august, primul charter de vacanță, din acest an, ce va decola de pe aeroportul Timișoara spre destinația Antalya.

Astfel, primul zbor charter de vacanță cu destinația Antalya va fi operat de compania aeriană AnimaWings. De asemenea, este pentru prima dată când noua companie aeriană va ateriza pe aeroportul Timișoara. Aeronava de tip Airbus A320 va ateriza la Timișoara la ora 12.00, urmând mai apoi să decoleze la 12.45 spre destinația Antalya – unde va ajunge la ora 14.45.

Operatorii de turism oferă posibilitatea turiștilor de a ajunge în Antalya și în ziua de sâmbătă. Astfel, cel de-al doilea zbor charter de vacanță cu destinația Antalya va fi operat de compania aeriană Tarom, începând din 22 august, după următorul orar de zbor: aterizare pe aeroportul Timișoara la ora 12.30, decolare de pe aeroportul Timișoara la ora 13.30, aterizare pe aeroportul din Antalya la ora 15.40.

„Debutul zborurilor charter de vacanță către Antalya este un moment așteptat atât de aeroportul Timișoara, cât și de turiști, mai ales dacă ținem cont de perioada restricționată în care ne aflăm și de sezonul estival în care cele mai multe concedii se doresc a fi petrecute la malul mării. Anul trecut, mai bine de jumătate dintre pasagerii curselor charter, operate de pe aeroportul Timișoara, și-au petrecut vacanța de vară în stațiuni din Turcia. Ne dorim ca și în acest sezon estival, gradul de încărcare către destinațiile de vacanță să fie unul cât mai mare, iar turiștii români să aibă posibilitatea de a beneficia de un sejur plăcut în orice destinație de vacanță cu zbor direct din Timișoara”, spune directorul aeroportului, Dorel Grădinaru.

Planul măsurilor de protecție pentru a limita răspândirea noului coronavirus, în ceea ce privește tranzitarea aeroportului, îmbarcarea și debarcarea pasagerilor pe aeroportul Timișoara este publicat pe site-ul www.aerotim.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*