Ryanair va opera zboruri directe spre insula elenă Corfu de pe Aeroportul Internațional Sibiu

Ryanair va opera zboruri directe spre Corfu de pe aeroportul din Sibiu. FOTO Pixabay

Compania aeriană Ryanair anunță o nouă rută de la Aeroportul Internațional Sibiu spre o destinația externă de vacanță, respectiv Corfu – Grecia. Zborurile vor fi disponibile începând cu luna iulie 2021 în zilele de: marți și sâmbătă, respectiv două frecvențe săptămânale.

Lansarea acestei rute vine în întâmpinarea cererii susținute a comunității deservite pentru destinații de vacanță și răspunde necesităților de conectivitate ale pasagerilor pe segmentul de trafic turistic, oferind opțiuni atractive de călătorie.

Această nouă destinație se adaugă celor două rute deja anunțate de către noul partener al aeroportului sibian, Ryanair, spre două destinații din Italia, respectiv Veneția Treviso și Bologna.

„În ciuda pandemiei și a impactului pe care îl are asupra industriei aeronautice, anunțul operării celei de-a treia destinații a companiei aeriene Ryanair de la Aeroportul Internațional Sibiu, o destinație de vacanță de această dată, contribuie la readucerea unor aparențe de normalitate. Sperăm că în curând toți pasagerii vor avea din nou ocazia să profite la maximum de toate serviciile oferite de aeroportul sibian”, a declarat directorul general al Aeroportului Internațional Sibiu, Marius Ioan Gârdea.

Conform autorităților elene, Grecia este pregătită să deschidă sezonul turistic 2021 începând cu data de 14 mai 2021, cu respectarea tuturor condițiilor și măsurilor care se impun pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Ryanair este cel de-al șaselea operator aerian care alege să își dezvolte operațiunile la Aeroportul Internațional Sibiu, recunoscând potențialul regiunii într-o perioadă în care industria aviatică este greu încercată de efectele pandemiei COVID-19.

„Suntem încântați să extindem oferta noastră de rute de la aeroportul din Sibiu adresate pasagerilor din România cu această nouă rută spre Corfu, care se va fi lansată în iulie ca parte din programul de operațiuni pentru sezonul de vară 2021. Pentru a sărbători, lansăm o ofertă de vânzare de locuri cu tarife disponibile de la 99,00 de lei pentru călătorii efectuate până la sfârșitul lunii octombrie 2021, care trebuie rezervată până la miezul nopții sâmbătă, 27 martie 2021, exclusiv pe site-ul Ryanair.com/RO. În contextul în care restricțiile COVID se modifică în mod regulat, clienții pot rezerva zboruri pentru o vacanță binemeritată, aceștia având posibilitatea să amâne sau să schimbe datele călătoriei, de până la două ori cu o taxă de schimbare zero până la sfârșitul lunii octombrie 2021”, a declarat Olga Pawlonka, Ryanair’s Sales & Marketing Manager for CEE.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*