Românii nu renunță la vacanțe în 2021, dar caută destinații izolate: creștere cu 50 la sută a rezervărilor în Delta Dunării

Creștere cu 50 la sută a rezervărilor în Delta Dunării. FOTO Green Village Resort 4*

Interesul ridicat al românilor pentru vacanțe în zone mai puțin aglomerate transformă Delta Dunării într-una dintre destinațiile interne preferate de turiști și în 2021, estimează reprezentanții Green Village Resort 4* din Sfântu Gheorghe pe baza cifrelor raportate după participarea la Târgul de Turism al României.

Astfel, a crescut cu 50% numărul rezervărilor făcute în intervalul 18-21 februarie, în cadrul evenimentului organizat în mediul virtual de Centrul Expozițional Romexpo. 80% din rezervări sunt pentru sejururi în luna aprilie, iar, dintre acestea, jumătate au fost făcute pentru primul weekend din lună, în care Green Village Resort 4* își va redeschide porțile pentru turiști.

„Acest lucru arată, pe de o parte, faptul că românii sunt nerăbdători să iasă din case și să se bucure de o vacanță în Delta Dunării. E o tendință care, cu siguranță, se va accentua pe măsură ce se apropie sezonul estival. Dar, de cealaltă parte, mulți nu uită că încă suntem în pandemie și, de aceea, încearcă să împace dorința de a călători cu nevoia de a se simți în siguranță. Este motivul pentru care aleg Delta Dunării, o destinație minunată și, în egală măsură, izolată. Iar resortul Green Village din Sfântu Gheorghe îndeplinește cu succes cele două deziderate”, a declarat Octavian Moldovan, Director General al “The Makers”, compania care asigură managementul Green Village Resort 4*.

Persoanele care au rezervat sejururi la Green Village Resort 4* pentru luna aprilie sunt, în special, cupluri, dar și familii cu copii și au ales pachete cu o durată medie de 4-5 nopți.

Creștere cu 50 la sută a rezervărilor în Delta Dunării. FOTO Green Village Resort 4*

La începutul lunii aprilie, patru nopți de cazare cu mic dejun inclus costă 114 euro de persoană. Suma acoperă și transferul cu barca rapidă de la Murighiol către Sfântu Gheorghe și retur; de asemenea, turiștii beneficiază de o excursie cu barca la vărsarea Dunării în Marea Neagră, de o sesiune de masaj de relaxare și au acces la Entertainment Center (biliard, tenis de masă, cărți de joc, table, darts), Kids Club și loc de joacă outdoor, Lotus Spa (saună uscată și masaj) și Cinema Paradiso (proiecții de filme în fiecare seară).

„Dacă se poate spune că pandemia a avut vreun efect pozitiv, acela este faptul că mulți români și-au descoperit propria țară. Restricțiile pentru călătoriile în străinătate i-au determinat pe mulți nu să renunțe la vacanțe, ci să se orienteze către destinațiile interne. Astfel, în 2020, la Green Village Resort 4*, s-au cazat turiști care anterior vizitaseră Hong Kong și New York, dar nu ajunseseră niciodată în Deltă, la Sfântu Gheorghe, iar pentru ei a fost o adevărată revelație și o experiență memorabilă”, a adăugat Octavian Moldovan.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*