România, prezență importantă la Târgul Internațional de Turism din Israel

Ministerul Turismului participă, în perioada 6-7 februarie 2018, la „Târgul Internațional de Turism pentru Piața Mediteraneeană”, din Tel Aviv. FOTO imtm-telaviv.com

Ministerul Turismului participă, în perioada 6-7 februarie 2018, la „Târgul Internațional de Turism pentru Piața Mediteraneeană”, din Tel Aviv. Doamna secretar de stat Cristina Ionela Tărteață este prezentă la acest eveniment important pentru promovarea României ca destinație turistică la nivel internațional.

La ediția din acest an, 25 de companii românești, consilii județene și asociații de promovare vor fi prezente la standul României. Meșteri populari, precum Daniel Leș, olar, și Florin Cramariuc, meșter în lemn, vor aduce un plus de autenticitate standului. Scopul evenimentului este de a prezenta potențialul turistic al României și de a spori, astfel, numărul celor interesați atât de turismul tradițional de relaxare, cât și de alte produse turistice, precum turismul de aventură, balnear, medical sau cultural. România s-a bucurat în ultimii ani de o atenție deosebită în rândul publicului grație destinațiilor variate și ofertante din punct de vedere turistic, precum Transilvania, Bucovina, Banat, București, Delta Dunării și litoralul Mării Negre.

Piața israeliană este una deosebit de importantă pentru România. În anul 2017, Israel s-a situat pe locul al doilea, după Germania, în rândul țărilor din care au venit cei mai mulți turiști în țara noastră.

Târgul Internațional de Turism de la Tel Aviv se desfășoară pe o suprafață totală de 4.700 de metri pătrați. Standul României a fost amenajat pe o suprafață de 100 de metri pătrați.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*