Rezident Eforie Nord lansează pachete de vacanță cu tratamente de recuperare post-Covid

Stațiunea Eforie Nord

Compania Rezident, care operează 39 de apartamente în regim hotelier în București, Predeal și Eforie Nord, lansează pachete de relaxare și recuperare cu cazare în apartamentele de la Eforie Nord și tratamente la Vraja Mării by The Park, una dintre cele mai mari baze de tratament din România. Tratamentele pun accent pe recuperare post Covid, afecțiuni reumatice, fertilitate, recuperare locomotorie, ozonoterapie. Pachetele costă de la 1.350 de lei cazarea/persoană în apartament și 740 lei tratamentul/persoană pentru 7-9 zile. Consultația la sosire și un test antigen sunt incluse în prețul pachetului.

Oferta lansată pentru prima dată în extrasezonul 2022 este valabilă în perioada 22 aprilie – 17 Iunie și se adresează și persoanelor asigurate în sistemul național sanitar, și celor neasigurate. Rezident acceptă și plata cu vouchere de vacanță, atât pentru pachetele de relaxare și tratament, cât și pentru închirierea apartamentelor pentru vacanța de vară pe litoral.

„Persoanele care au trecut prin infecția cu noul Coronavirus este foarte important să își susțină organismul, astfel încât să se recupereze complet. Unul dintre tratamentele care contribuie la recuperarea respiratorie după boală este ozonoterapia, considerată leacul minune pentru sute de afecțiuni. Ozonoterapia stimulează regenerarea organică la nivel celular și eliminarea toxinelor acumulate în interiorul corpului, reducerea inflamațiilor, reglarea PH-ul și îmbunătățirea circulației sanguine. Terapia poate fi adăugată contra cost la pachetul de bază care pornește de la 740 de lei/persoană“, declară Alexandra Bogatu, fondator Rezident

În cadrul pachetelor de Relaxare & Recuperare se poate opta pentru băi de nămol, băi de plante, împachetări cu nămol, parafină, băi galvanice, duș subacval, magnetoterapie, laserterapie, electro-fizioterapie, masaj, kinetoterapie, hidroterapie în bazin cu apă sărată, ultrasunete, aerosoli, salinoterapie. Programul curativ este personalizat și prescris de către medicul specialist în urma consultației și este realizat sub îndrumarea celor 80 de cadre medicale de la Vraja Mării by The Park.

Colaborarea dintre Rezident și clinică a venit ca urmare a solicitărilor turiștilor Rezident Eforie Nord de recomandări pentru baze de tratament în împrejurimi. “Zona de sud a litoralului este cunoscută la nivel mondial pentru beneficiile terapiilor cu nămol sapropelic de Techirghiol. Prin parteneriatul pe care îl avem cu una dintre cele mai complexe clinici din zonă, turiștii vor avea acces la toate terapiile de top, la prețuri excelente“, declară fondatorul Rezident.

În ultimii doi ani, cele mai solicitate proceduri din cadrul programelor de recuperare medicală realizate la Vraja Mării by The Park au fost terapiile cu nămol, cu parafină, kinetoterapia, procedurile electrice, hidrokinetoterapia efectuată în bazin cu apă sărată și masajul.

„Poate fi considerată și o vacanță în familie sau cu prietenii, apartamentele incluse în programul de relaxare și recuperare putând găzdui până la patru persoane. Sunt situate chiar pe malul mării, fapt pentru care turiștii se pot bucura frecvent de plimbări relaxante pe plajă și pot profita din plin de aerosoli. Practic, se relaxează toată lumea, se tratează doar cine are nevoie”, precizează Alexandra Bogatu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*