Râmnicu Vâlcea se confruntă cu prima experiență de Street Food

Prima experiență de street food în Râmnicu Vâlcea

Creative Food Festival este numele evenimentului de street food ce se desfășoară în Râmnicu Vâlcea în perioada 27 aprilie – 1 mai. În afară de mâncare bună, cei ce vor ajunge aici vor avea parte și de muzică pe măsură.

Evenimentul este organizat de Asociația MediaZone | MediaZone Music, Media Style SRL în parteneriat cu Primăria și consiliul Local al Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Și-au anunțat participarea ProsecoVan; Duma’s Van; Two Chefs; Street Food Style; Texan BBQ; Tchuba Biba; A Food Trip; Candy Shop & more

La eveniment vor susține recitaluri:

  • 27 aprilie – Civic Rebels;
  • 28 aprilie – Orkid;
  • 29 aprilie – Am Fost La Munte Si Mi-a Placut;
  • 30 aprilie – Navi;
  • 1 mai – Umbra

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*