Chef Radu Zărnescu, Iulia Drăguț și jurnalistul Adrian Boioglu. FOTO Mitică Raftu
Chef Radu Zărnescu, președintele Euro Toques România, este invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la GoNEXT TV. Urmăriți o nouă ediție a emisiunii “Până vine mâncarea“, într-un cadru inedit.
Zărnescu pregătește, în această perioadă, Black Sea Fish Festival, așa că și-a adus grătarele și le-a încins în Mamaia, la Pirates Resort. Cunoscutul Chef gătește o delicioasă friptură de vită, iar echipa sa încinge focul pentru fructele de mare proaspete. Aflați mai multe despre Festivalul Peștelui Durabil de la Marea Neagră, dar și depsre cum constănțenii și turiștii pot să învețe mai multe despre gastronomie și sustenabilitate.
Chef Radu Zărnescu și echipa sa la emisiunea “Până vine mâncarea” de la GoNEXT TV. FOTO Mitică Raftu
Chef Radu Zărnescu și echipa sa la emisiunea “Până vine mâncarea” de la GoNEXT TV. FOTO Mitică Raftu
Chef Radu Zărnescu și echipa sa la emisiunea “Până vine mâncarea” de la GoNEXT TV. FOTO Mitică Raftu
Chef Radu Zărnescu și echipa sa la emisiunea “Până vine mâncarea” de la GoNEXT TV. FOTO Mitică Raftu
Chef Radu Zărnescu și echipa sa la emisiunea “Până vine mâncarea” de la GoNEXT TV. FOTO Mitică Raftu
Chef Radu Zărnescu și echipa sa la emisiunea “Până vine mâncarea” de la GoNEXT TV. FOTO Mitică Raftu
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.
Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.
Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.
Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.
Două târguri de locuri de muncă în turism vor avea loc la Constanța, la sfârșitul lunii februarie și începutul lunii martie, la Hotelul Ibis Târgurile sunt organizate de către Universitatea Ovidius din Constanța, în cadrul …
Primăria Constanța are un draft al “Strategiei de Dezvoltare și Promovare a Turismului în municipiu”. Documentul de aproape 400 pagini a fost făcut public și urmează să intre în dezbatere. Administrația locală a programat primele …
Comisia Europeană a aprobat cererea de înscriere a „Salatei cu icre de știucă de Tulcea” din România în Registrul indicațiilor geografice protejate (IGP). „Salata cu icre de știucă de Tulcea” este o cremă pe bază …
Be the first to comment