Promoție inedită Dertour la Târgul de Turism de la ROMEXPO

Tombolă DERTOUR la Târgul de Turism al României. FOTO DERTOUR

Cei care ajung cu bagajul de mână făcut la standul DERTOUR de la Târgul de Turism pot pleca chiar atunci în vacanță gratuit. Timp de patru zile, sunt trimise în vacanță câte două perechi de câștigători/zi.

DERTOUR, liderul pieței de turism din România, anunță o promoție inedită la Târgul de Turism de la Romexpo, care începe joi, 14 noiembrie 2019, unde lansează în premieră pachetul „N-ai curaj să pleci chiar acum în vacanță”.

DERTOUR premiază spontaneitatea și invită iubitorii de călătorii să vină la standul său de la târg cu bagajul de mână făcut, gata să plece în vacanță imediat și să se înscrie în cursa pentru câștigarea uneia din cele două vacanțe de două persoane, 100% gratuite, acordate pe loc, prin tragere la sorți.

Doritorii sunt invitați în oricare dintre cele patru zile de târg la standul DERTOUR, la ora 13.00, să ia un bon de tombolă, urmând ca în 15 minute să fie alese câte două perechi de câștigători pe zi, care vor pleca direct în vacanță. Aceștia își vor alege pe loc destinația preferată din Europa dintre cele trei puse la dispoziție de consultanții DERTOUR, unde vor să își petreacă vacanța de trei zile (pentru două persoane), iar apoi se vor îndrepta imediat spre aeroport.

La Târgul de Turism, DERTOUR își așteaptă vizitatorii cu un portofoliu foarte diversificat de vacanțe pentru orice gust și peste 60 de consultanți gata să ajute iubitorii de călătorii să își aleagă vacanța perfectă, la prețuri reduse.

Clienții DERTOUR vor găsi oferte speciale pentru Revelion, incluzând propuneri inedite precum petrecerea Sărbătorilor de iarnă în Delta Dunării, vacanțe în destinații exotice, pachete Early Booking pentru vacanțe de vară 2020, dar și vacanțe în România.

Printre cele mai atractive oferte se numără cele în destinații exotice (Thailanda, Bali, Mauritius) cu prețuri începând de la 599 de euro/persoană/sejur, vacanțe inedite în România (Crăciun în Delta Dunării) și în locuri îndepărtate – Panama – Playa Bonita, Mexico City – Peninsula Yucatan și Cancun sau Egipt – Hurghada, precum și oferte Early Booking în Turcia, Grecia, Spania și Bulgaria.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*