Promoție “Direct Aeroport” pentru luna octombrie 2018: Cumperi biletele dus-întors pe ruta Constanța – Otopeni online și ai reducere de 10%

Microbuz Direct Aeroport. FOTO Daniel Năstase
Microbuz Direct Aeroport. FOTO Daniel Năstase

Compania Direct Aeroport, cea care asigură transportul pasagerilor de la Constanța sau Brașov la Aeroportul Otopeni sau și Constanța – aerportul Mihail Kogălniceanu vine cu o promoție specială pentru călători.

În luna octombrie 2018 ai o reducere de 10% dacă achiziționezi bilete dus-întors (Constanța – Otopeni – Constanța) și achiți cursa online pe www.direct-aeroport.ro

Discută cu reprezentanții “Direct Aeroport” la orice oră, la numărul 0371 503 503.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*