Programul muzeelor din cadrul Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște în perioada Crăciunului și a Anului Nou

Turnul Chindiei, Târgoviște.

Muzeele din cadrul Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște își așteaptă vizitatorii, în perioada Crăciunului și a Anului Nou, cu un gând bun și bradul împodobit.

Astfel, programul de vizitare al muzeelor deschise în perioada 25 decembrie 2022 – 2 ianuarie 2023 este următorul:

  • Ansamblul Monumental „Curtea Domnească”, Muzeul Tiparului și al Cărții Vechi Românești, Muzeul de Artă, Muzeul de Istorie, Muzeul Evoluției Omului și Tehnologiei în Paleolitic, Muzeul „Casa Romanței”, Muzeul „Vasile Blendea”, Casa-Atelier „Gheorghe Petrașcu”, Expoziția „Metamorfozele unui loc al memoriei” și Ansamblul Brâncovenesc de la Potlogi vor fi deschise în intervalul orar 09.00 – 17.00;
  • Peștera Ialomiței va putea fi vizitată între orele 09.00 și 16.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*