Primăria Capitalei oferă tinerilor vacanțe gratuite de o săptămână și trei mese pe zi pe litora sub forma unor seminarii de formare

Oferta Primăriei Capitalei sună prea bine pentru a fi adevărată?
Oferta Primăriei Capitalei sună prea bine pentru a fi adevărată?

Dacă ai între 18 și 35 ani, locuiești în București sau doar ești student acolo, atunci poți să beneficiezi de o vacanță gratuită la mare.

Primăria Capitalei a inventat “Școala de Vară” – un program prin care tinerii pot să petreacă o săptămână într-un hotel de 3 stele de pe litoral.

“Tinerii și studenții sunt prioritatea noastră! Plecând de la premisa ”O minte sănătoasă într-un corp sănătos!” în ”Școala de Vară 2018” am pus accentul pe activități indoor – educative, de formare și profesionalizare și activități outdoor – de divertisment și recreere: public-speaking, comunicare, interacțiune, viață socială, dezvoltare personală, gestionarea emoțiilor/stresului, cursuri de dans și flash-mob.

Prin ”Școala de Vară 2018” am creat un mijloc modern de studiu, abordând educația prin mijloace interactive, plăcute și motivante. Astfel petrecem 7 zile pe litoralul românesc, axate în egală măsură atât pe studiu cât și pe relaxare, cu participarea la cursuri și activități, cazarea și cele 3 mese/zi gratuite”, au transmis reprezentanții Primăriei Capitalei.

Programul se desfîșoară în perioada 5 august – 29 septembrie, iar înscrierile se fac pe site-ul Primăriei. Tinerii au de ales între Eforie Nord, Costinești și Neptun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*