Prima etapă a Campionatului Național de Super Rally va avea loc pe 11 mai la Mangalia

Campionatul Național de Super Rally de la Mangalia

În premieră la Mangalia, în data de 11 mai va avea loc prima etapă a Campionatului Național de Super Rally. Programul se va desfășura pe parcursul a două zile.

În prima zi , vineri 10 mai au loc verificările administrative și tehnice, iar apoi începând cu ora 20:00, în Piața Republicii vor fi prezentate oficial echipajele. În cea de-a doua zi, sâmbătă 11 mai, începe competiția propriu-zisă, ce constă în două manșe diferite, în intervalul orar 8:00-21:00.

Evenimentul este organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, având ca partener principal Primăria Municipiului Mangalia și Clubul organizatoric FRAS, AMC Racing.

Traficul rutier va fi restricționat sâmbătă 11 mai, între orele 3.00 și 21.00 pe următoarele străzi:

  • strada Ștefan cel Mare, între strada Oituz si bd 1 Decembrie 1918;
  • aleea dintre intersecția strada Ștefan cel Mare cu bulevardul 1 Decembrie 1918 și strada Portului;
  • strada Portului, cuprinsă între faleza Mangalia și aleea care vine de la intersecția bd 1 Decembrie 1918 cu strada Ștefan cel Mare;
  • strada Vânători, între strada Portului și strada Teilor;
  • strada Teilor, între strada Vânători și strada Oituz;
  • strada Oituz, între strada Teilor și strada Ștefan cel Mare.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*