Președintele Consiliului Județean Botoșani promovează județul la Târgul de Turism al României

Județul Botoșani, promovat la Târgul de Turism al României. FOTO CJ Botoșani

Ediția de primăvară 2022 a Târgului de Turism al României a fost inaugurată joi, 24 februarie, la Centrul Expozițional Romexpo.

Județul Botoșani este prezent, la evenimentul la care participă 85 de operatori de turism din 11 țări, cu un stand realizat în comun de Consiliul Județean Botoșani și Primăria Botoșani, prin intermediul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Botoșani.

Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, și Florin Gavril, consilier de stat în Guvernul României, au fost prezenți la standul județului Botoșani.

„Participarea la Târgul de Turism al României este o oportunitate de a face cunoscute frumusețile și atracțiile județului în ideea de a dezvolta turismul, activitate pe care nu prea s-a pus accent până acum. Avem locuri frumoase, avem mănăstiri cu povești frumoase în spate, avem case memoriale ale celor mai mari personalități ale României. Vizitatorii standului nostru pot lua contact cu universul eminescian prin turul virtual de la Memorialul Ipotești, pot identifica opțiunile de cazare și masă, dar și posibilitățile de recreere și agrement din județ, precum Cornișa Aquaparc. Avem lucruri pe care să le promovăm și cu ajutorul cărora să atragem turiști. Mai mult, avem și determinarea necesară de a urni lucrurile, astfel încât turismul să nu mai fie trecut la capitolul «și altele», atunci când vorbim de dezvoltarea economică a județului”, a declarat Doina Federovici.

Târgul de Turism al României – ediția primăvară 2022 – este organizat de Romexpo în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România, Organizația Patronală a Turismului Balnear din România, Federația Patronatelor din Turismul Românesc și Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural și își va închide porțile pe data de 27 februarie. Intrarea este liberă.

La eveniment participă operatori de turism din 11 țări: Bulgaria, Grecia, Israel, Italia, Japonia, Moldova, Palestina, Maroc, România, Spania și Ungaria.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*