Premiile Cupei Vlădeasa 2019 la schi alpinism/schi de tură

Schi Alpinism și Schi de Tură – Cupa Vlădeasa 2019. FOTO CJ Cluj

Serviciul Public Județean Salvamont Salvaspeo Cluj, în parteneriat cu Asociația Salvamont Vlădeasa a organizat sâmbătă, 16 februarie 2019, evenimentul sportiv de Schi Alpinism și Schi de Tură – Cupa Vlădeasa 2019.

La eveniment au participat 50 de concurenți și 30 de voluntari. Vremea însorită, zăpada abundentă și organizarea bună au contribuit la reușita evenimentului.

S-au acordat premii pe mai multe categorii:

  • Schi alpinism masculin 5 categorii de vârstă
  • Schi alpinism feminin 1 categorie
  • Schi de tură open feminin/masculin
  • Schi de tură juniori fete/băieți.

Din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont Salvaspeo Cluj s-a remarcat salvatorul montan Cătălin Frățilă care a ocupat locul 1 la schi alpinism atât la categoria de vârstă cât și la general. De asemenea, salvatorul montan Torok Ianos (Jo) a avut cel mai bun timp la categoria de vârstă

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*