Praga a fost gazda reuniunii Comisiei pentru Europa a Organizației Mondiale a Turismului

Comisia pentru Europa a Organizației Mondiale a Turismului (OMT) s-a întâlnit la Praga. FOTO M.T.

Cea de-a 63-a reuniune a Comisiei pentru Europa a Organizației Mondiale a Turismului (OMT) s-a desfășurat la Praga.

În vederea continuării colaborării instituționale dintre Ministerul Turismului și Secretariatul OMT, doamna secretar de stat Cristina Tărteață a participat la acest eveniment, unde, în cadrul intervenției sale, a menționat unul dintre proiectele propuse de Ministerul Turismului a se organiza în țara noastră, în contextul mandatului României de membru în Consiliul Executiv al OMT, și anume workshopul cu tema „Tourism marketing: designing a promotional strategy”, care va avea loc în luna septembrie a acestui an.

Cu sprijinul OMT si al Fundației Themis, seminarul va avea loc la București și va aduna laolaltă reprezentanți ai țărilor membre SUERD, ai administrației publice locale, sectorul privat și asociațiile relevante din domeniu.

Totodată, având în vedere tema centrală a conferinței „Fostering Innovation Ecosystems and Digital Transformation in Tourism”, a punctat importanța digitalizării turismului românesc, reamintind faptul că acest domeniu, alături de economia colaborativă, fac parte dintre prioritățile României în domeniul turismului, pe perioada deținerii Președinției Consiliului UE.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*