Planetariul din Constanța prezintă patru demonstrații pe zi

Planetariul din cadrul CMSN Constanța. FOTO GoNEXT.ro

Planetariul din Constanța are patru demonstrații în fiecare zi a săptămânii.

Acestea pot fi urmărite de luni până duminică, între orele 10:15, 11:45, 13:00, 14:15.

Prețul unui bilet pentru adulți este de 8 lei, în timp ce pentru elevi și studenți tariful este de 2 lei. Copiii sub 7 ani nu au acces la Planetariu.

De asemenea, numărul de vizitatori admiși la o demonstrație va fi de 20 cu respectarea normelor privind prevenția și infectarea cu SARS-COV2.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*