Petreci minivacanța de Sfânta Maria în Mamaia sau Constanța? Iată programul evenimentelor culturale

Stațiunea Mamaia. FOTO Arhivă
Stațiunea Mamaia. FOTO Arhivă

Constanța se pregătește de sărbătoare. Următoarele 4 zile vor fi unele de poveste, pline de evenimente organizate în Constanța și în stațiunea Mamaia pentru a sărbători ziua de 15 august, o zi atât de important pentru români: Adormirea Maicii Domnului, una dintre cele mai importante sărbători ale creștinătății și Ziua Marinei Române, aflată la 121 de ani de la prima celebrare.
Artiștii și militarii vor oferi constănțenilor și turiștilor momente memorabile.

Programul evenimentelor este următorul:

11 și 14 august 2023 – CANTUS MUNDI FEST
14 august, ora 19:00 – SEARA FOLK, Faleza Cazino Constanța.

11-14 august 2023 – Stagiunea estivală „O vară sub semnul armoniei” a Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski
12 august, ora 20:00, parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski „Beyond the Sea”,
13 august, ora 20:00, parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, „Farmecul Muzicii”.

Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului – SEAS 2023
sâmbătă, 12 august, ora 21:00, Sala Studio Constanța – „NAUFRAGIAT”;
duminică, 13 august, ora 21:00, Parcul Arheologic – „LOGODNĂ RELATIVĂ”.

11 – 13 august 2023 – „Pirouette Ballet Academy”
12 august, ora 20:30, Piața Ovidiu;
13 august, ora 20:30, Piața Ovidiu;

Concerte organizate de OMD Mamaia-Constanța:
12 august, ora 20:30 – concert Ionela Guzic și CONNECT-R, piațeta Cazino Mamaia;
15 august, ora 20:30 – concert Elena Gheorghe și Iulia Dumitrache, piațeta Cazino Mamaia.

15 august 2022- activitățile dedicate sărbătoririi Zilei Marinei Române organizate de Forțele Navale Române
Începând cu ora 10:00 pe faleza Cazino Constanța, în fața Comandamentului Flotei, va avea loc ceremonialul militar și religios și vom asista la jocuri marinărești, concursuri, defilare militară.

Seara zilei de 15 august se încheie pe ritmurile Muzicii Militare a Forțelor Navale, care va susține un mini-concert de piese din repertoriul marinăresc pe faleza Cazinoului din Constanța, după care marinarii se vor retrage cu torțe pe itinerariul Cazino – Faleză – Comandamentul Flotei – Str. Remus Opreanu – Piața Ovidiu, acompaniați de muzica fanfarei. Concertul va continua în Piața Ovidiu până la ora 22.45.

12-13 august și 15-16 august 2023, ora 21:00, pe faleza Cazinoului – „AVE MARIA”, un evenimente extraordinare pe malul Mării Negre, susținute de Corul Madrigal și Marius Manole.

Pe 15 august, două spectaculoase focuri de artificii și drone, atât pe timpul zilei, în intervalul orar 10:30 – 11:00, cât și pe timpul nopții, între 22:30 și 23:00, în timpul spectacolului „Ave Maria”, vor întregi atmosfera de sărbătoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*